Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozkładamy a następnie tniemy na paski o szerokości ok 2-3 cm. Parówki obieramy z owijek i owijamy parówki. Jajko roztrzepujemy a następnie smarujemy ciasto na parówkach i pieczemy ok 20 min w temp. 200\'C. Można podawać z ketchupem. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    Apetycznie wygladaja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Podoba mi się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na parówki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    zawsze fajnie wygladają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    też tak robię są smaczne polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    meg1984

    bardzo smaczne są takie parówki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    pyszne, dziś robiłam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !