Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z grzybów do pierogów Mańka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby 80 dag
cebula czerwona 3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z grzybów do pierogów Mańka

Grzyby umyć i ugotować.
Gdy będą gotowe pokroić je drobno i dodać do nich bułkę tartą.
W międzyczasie zeszklić na patelni cebulę.
Dodać ją do grzybów.
Na koniec wszystko doprawić solą, pieprzem i uniwersalną przyprawę do potraw.
Podawać jako farsz do pierogów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wulkanxd 30.07.2012 10:15
super
Aneta41 24.04.2012 15:00
moje ulubione nadzienie
IKrakowianka 08.12.2011 20:02
bardzo dobry farsz
Wacław 14.11.2011 17:25
pyszne !
eli82 27.09.2011 16:25
dobre
monika154 17.09.2011 15:22
pycha
piotereq 16.09.2011 09:40
pycha
Dorota59 07.06.2011 11:04
smaczne
Justyna Jussstiii 13.05.2011 09:58
pycha
anja3107 11.05.2011 18:01
fajny przepis
joanna77 09.05.2011 16:55
ja też lubię
Kuchareczekjeden 07.05.2011 20:42
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak