Sposób przygotowania

śledzie solone patroszymy, moczymy 24h kilkakrotnie zmieniając wodę. jaja rozkłócamy z 2 łyżkami mleka. wymoczone śledzie osączamy z wody, oprószamy mąką zanurzamy w jaju i tartej bułce. smażymy na jasnozłocisty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze nie jadłam śledzi smażonych
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dla mnie to nowość warta wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dla mnie to nowość warta wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    solonych nie smażyłam,,ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bombowe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Rarytas
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    śledziki na różne sposoby jadłam ale smażonych jeszcze nie - trzeba spróbować .... bo pewnie są pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !