Sposób przygotowania

pieczarki drobno pokroic i umyć podsmażyć na oleju dodać pokrojoną mielonkę,posiekane jajka i część posiekanej natki pietruszki,wszystko dokładnie wymieszać dodać przyprawy i dusić pod przykryciem ok.5min. na wolnym ogniu,żółty ser połączyć z posiekaną papryką resztą natki i wymieszać,z bułeczek ściąć wierzch wydrążyć środek,posmarować wnętrze masłem i wypełniać nadzieniem posypać serem układać na blasze i zapiec w temp.180st.ok.20min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne takie bułeczki :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !