Sposób przygotowania

Płaty matjasów, jeżeli są słone moczymy w wodzie aby pozbyć się soli.
Po wyjęciu z wody kroimy je w małe kawałki. Cebulę oraz jabłko (bez skórki) kroimy w drobną kostkę i zalewamy śmietaną. Mieszamy.
Śledzie układamy na talerzu i zalewamy je wcześniej przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne śledziki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    achhh moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    wspaniałe !
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !