Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo - rybna z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biały ser 500 g
sól do smaku
Szczypiorek cienki do smaku
koper świeży do smaku
jogurt naturalny do smaku
pasta rybna z tuńczyka g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo - rybna z tuńczykiem

Biały, chudy ser kruszymy widelcem. Mieszamy z pastą rybną z tuńczyka i posiekanym szczypiorkiem i koperkiem. Doprawiamy solą, pieprzem według uznania. Dodajemy jogurt naturalny w celu nadania lżejszej konsystencji.
Pastę polecam w diecie białkowej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 14.12.2013 16:12
świetna do pieczywa
aisza1 30.03.2013 08:24
smaczne to
barbara11561 02.10.2012 10:32
bardzo ciekawa
Grazyna0211 12.08.2012 18:08
lubimy taką
Katarzyna59 18.06.2012 12:23
apetyczne
Reda 06.03.2012 08:03
superowo
calliope 13.12.2011 08:24
świetna pasta :)
Teresa19 21.10.2011 10:32
pyszna
RenataZ-et 27.09.2011 21:02
rewelacyjna do chlebusia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak