Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno - paprykowa light

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10 szt
Szczypiorek cienki 1 szt
koperek 1 szt
papryka konserwowa 50 g
jogurt naturalny do smaku
musztarda do smaku
sól do smaku
słodzik do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno - paprykowa light

Jajka ugotowane na twardo kroimy w grubą kostkę, dodajemy posiekany szczypior i koper. Ilość kopru i szczypiorku według uznania. Dodajemy pokrojoną paprykę w kostkę. Mieszamy i doprawiamy do smaku solą, pieprzem ziołowym i 2-3 słodziki. Dodajemy jogurt naturalny i musztardę, ilość według upodobań. Wszystko razem mieszamy i jemy po 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 15.10.2012 09:11
extra
dorotka0000025 24.08.2012 14:49
pycha
Katarzyna59 12.07.2012 18:27
pyszna
joanna77 17.11.2011 19:13
super
Robert10 17.11.2011 17:40
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak