Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z serc drobiowych z boczkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca drobiowe 0,5 kg
boczek wędzony 4 plastry
cebula 1 duża

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z serc drobiowych z boczkiem

Serca pokroić w kostkę posolić ,posypać pieprzem, cebulę też pokroić w kostkę a boczek w paski.Podsmażyć na oleju najpierw boczek potem dodać cebulkę i serca, podlać wodą i dusić około godziny.W 2 szklankach wody rozmieszać 2 łyżki wody i wlać do gulaszu ,zagotować.Doprawić musztardą i keczupem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 01.07.2012 11:03
fajny
Motorek 05.11.2011 17:24
smaczny
gacopierz23 06.10.2011 12:06
z boczkiem muszę spróbować
Ania67 08.06.2011 00:28
pycha
Mirka-Ludomila 04.05.2011 10:58
fajny
Grazyna0211 22.04.2011 15:27
pewnie jest smaczny
teresa18 20.04.2011 21:07
smaczne
barbara11561 09.04.2011 08:49
Super:)
kuklik 22.02.2011 12:18
podroby mniam
jolaxa1 19.01.2011 23:15
pycha
Ewa111 28.12.2010 13:25
powinno być w 2 szklankach wody rozmieszać 2 łyżki mąki
misia53 24.12.2010 19:15
Ciekawy
Natalia/tubisiek 22.12.2010 12:09
fajne połączenie
danusia19671 16.08.2010 17:16
Uwielbiam serca drobiowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak