Sposób przygotowania

Serca pokroić w kostkę posolić ,posypać pieprzem, cebulę też pokroić w kostkę a boczek w paski.Podsmażyć na oleju najpierw boczek potem dodać cebulkę i serca, podlać wodą i dusić około godziny.W 2 szklankach wody rozmieszać 2 łyżki wody i wlać do gulaszu ,zagotować.Doprawić musztardą i keczupem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Uwielbiam serca drobiowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne połączenie
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    powinno być w 2 szklankach wody rozmieszać 2 łyżki mąki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    podroby mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pewnie jest smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    z boczkiem muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !