Sposób przygotowania

Schab rozbijamy, nacieramy pieprzem i solą, a następnie panierujemy jak tradycyjne schabowe i smażymy na oleju. pieczarki ucieramy, a następnie dusimy na łyżce margaryny przez ok 10-15 minut, lekko doprawiamy pieprzem i solą. Następnie na upieczone kotlety schabowe równomiernie układamy pieczarki, następnie dajemy po 1 łyżecce majonezu, a na koniec przykrywamy grubym palstrem sera zółtego. Wstawiamy do piekarnika do temp 180* i pieczemy ok 8-10 minut, do czasu aż ser się całkowicie nie rozpuści.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ale pyszności od rana :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam taką wersję schabowego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !