Sposób przygotowania

Jabłka pokroić w małą kostkę. Dusić przez ok 5 min w dodatkiem wina i cukru. Przecedzić przez sito i do tego przecedzonego płynu dodać sok jabłkowy. Wymieszać dokładnie. Rozpuścić żelatynę i dodać do płynu. Masę pozostałą po przecedzeniu jabłek włożyć do formy i zalać płynem. Schładzać w lodówce przez kilka godzin. Polecam twarde jabłka.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny deserek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ?wietne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychotka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ciekawy przepis
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka :):):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !