Sposób przygotowania

Marchew i pieczarki pokroić najlepiej w talarki. Cebulę i boczek pokroić w kostkę, a następnie podsmażyć na masełku. Dodać marchew i pieczarki, zalać winem. Dusić na małym ogniu przez ok kwadrans. Doprawić do smaku sola, pieprzem i cukrem. Tuż przed podaniem posypać posiekana natką pietruszki i pokropić sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam mniam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetny dodatek dla mnie do mięsa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    danie idealne dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !