Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony łosoś 10 dag
jajka przepiórcze 10 szt
masło 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z łososiem

Łososia pokroić w paski i lekko podsmażyć na maśle. Wbić jajka przepiórcze i smażyc na małym ogniu. Doprawić solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 18.01.2014 20:04
musi być pyszna
caralajna 02.08.2013 07:52
ciekawy pomysł
teresa18 21.07.2013 14:46
muszę spróbować takiej
olkaaa 15.05.2013 07:44
już dawno nie jadłam
Bernadeta1 19.01.2013 09:52
takiej jajecznicy nie jadłam
barbara11561 04.09.2012 17:11
świetna,takiej nie jadłam
alaaa 04.05.2012 18:28
może wypróbuję ale z jajkami kurzymi
Grazyna0211 17.07.2011 14:52
super!
Gosia32
Gosia32 30.05.2011 09:02
musi być pyszna
Ewelina38 29.05.2011 14:48
super śniadanko
Izabela28 18.05.2011 12:44
ciekawy przepis, nie jadłam jeszcze jajecznicy z łososiem:)
Ania67 07.05.2011 13:28
ciekawy pomysł
Mysiunia 07.05.2011 07:42
ciekawe jak smakuje:) jadłam raz z tuńczykiem i była całkiem smaczna, gdyby nie ten zapach:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak