Sposób przygotowania

Łososia pokroić w paski i lekko podsmażyć na maśle. Wbić jajka przepiórcze i smażyc na małym ogniu. Doprawić solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe jak smakuje:) jadłam raz z tuńczykiem i była całkiem smaczna, gdyby nie ten zapach:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy przepis, nie jadłam jeszcze jajecznicy z łososiem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może wypróbuję ale z jajkami kurzymi
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna,takiej nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takiej jajecznicy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    muszę spróbować takiej
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    musi być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !