Sposób przygotowania

Z podanych składników zagniatamy ciasto.Po wyrobieniu z ciasta formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego.Na blasze wyłożonej posmarowanym pergaminem układamy je w dośc dużej odległości,bo ciastka urosną. W każdej kulce palcem robimy wgłębienie ,w które po upieczeniu kulek wkładamy trochę dżemu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno pyszne,muszę upiec
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Apetyczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowe i nie tuczące fajne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !