Sposób przygotowania

Parówki obierz z osłonek. Ciasto rozmroź, rozwałkuj, pokrój na kawałki takiej wielkości, aby można było zawinąć w nie parówkę. Prostokątną dużą blachę wyściel papierem do pieczenia, ułóż krokiety. Piecz w temp. 220°C, aż ciasto ładnie się zrumieni. Wyjmij formę z piekarnika, każdą parówkę przykryj paskiem żółtego sera. Z powrotem wstaw je do piekarnika, zapiekaj, aż ser się rozpuści. Podawaj z keczupem, majonezem i surówką z ogórka małosolnego, papryki i szczypioru z cebulą.

Rewelacja!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooooooooooo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooooooooooooo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    mniam, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !