Sposób przygotowania

Kapustę dzielimy na pojedyncze liście, każdy( te większe) wkładamy na chwilę do gotującej się wody, a następnie osuszamy. Duże liście składamy na trzy, a mniejsze na dwie części. Między warstwy liścia wkładamy po plasterku szynki i posmarowanym ketchupem plasterku sera. Powstałe w ten sposób kotlety spinamy wykałaczkami.
Jajka roztrzepujemy z solą i pieprzem.
Kotlety zanurzamy w jajku a potem w bułce tartej. Następnie smażymy na oleju z obu stron aż się zarumienią.

Smacznego:-))

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    warte spróbowania :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !