Sposób przygotowania

Paprykę oczyszczamy, kroimy w paseczki. Cebulę kroimy w talarki a kiełbasę w kostkę. Wszystko to podsmażamy na oleju na patelni przez około 5 minut. Dorzucamy kilka listków i ziarenek ziela angielskiego. Następnie dodajemy odcedzoną fasolę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko podlewamy bulionem.Dusimy pod przykryciem przez około 15 minut. Doprawiamy solą, pieprzem i papryką do smaku.

Smacznego:-))

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiada się smakowicie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    ciekawy przepis musze sprobowac:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !