Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip barbeque do pikantnych skrzydełek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 3 łyzki
keczup pikantny 2 łyżki
sos barbeque 1 saszetka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip barbeque do pikantnych skrzydełek

Sos barbeque z saszetki dokładnie wymieszać z 3 czubatymi łyżkami majonezu oraz z 2 czubatymi łyżkami keczupu pikantnego. Podawać do pikantnych skrzydełek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak