Sposób przygotowania

Szpinak włożyć do posolonego wrzątku na 2 min.Pojemniczki porcelanowe (4 sztuki) wysmarować masłem i wyłożyć szpinakiem.Przygotować sos:stopić masło,oprószyć mąką. Mieszając dodawać po 1 łyżce śmietany,dolewać bulion i serek topiony.Całość podgrzewać,aż powstanie gęsty sos. Wlać go do pojemniczków i wbić po 2 jajka.Białka posypac startym serem,Wstawić do gorącego piekarnika na około 15 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajowa nazwa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ nabrałam smaka na takie jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    fajniusie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !