Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane sosem tuńczykowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 2 łyżki
szczyiorek usiekany 1 łyżka
sól do smaku
pasta z tuńczyka 1 opakowanie
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane sosem tuńczykowym

Jajka przekroić na połówki, żółtka wyjąć, wymieszać z majonezem, pastą, przyprawami i szczypiorem. Napełnić jajka- smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 31.10.2011 23:05
ciekawy farsz do jajek
berys18 20.09.2011 11:34
fajny pomysł
Smakosz6 29.07.2011 09:14
bardzo to lubię
Allice 13.07.2011 14:39
pyszne
Grażyna13 21.06.2011 15:43
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak