Sposób przygotowania

orzechy i migdały pokroić i dodać do zmielonego sera żółtka utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym dodać śmietane i wymieszać całość przełożyć na sito wyłożoną gazą wilgotną przykryć talerzem obciążyć potem wstawić na kilka godzin do lodówki potem dać na talerz i udekorować orzechami

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !