Sposób przygotowania

Mąkę przesiać, dodać szczyptę soli, jaja, roztopione masło i drożdze zarobione z cukrem i trochę mleka. Wyrobić ciasto i odstawić na pól godziny. Pieczarki pokroić w plasterki a cebulę w półplasterki, przesmażyć przyprawić solą i pieprzem. Z ciasta odrywac kawałeczki i nadziewać farszem , formować bułeczki. Odstawić jeszcze na ok 20 min, piec w 190 stopniach aż nabiora brązowego koloru.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Basia14

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    koniecznie muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no proszę jaki świetny przepis - koniecznie do wypróbowania !!!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny przepis na smaczne nadziewane grzybkami bułeczki i to domowej roboty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bułeczki na piątkę z plusem
  • 5
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    skusze sie na ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    rewelacyjne te bułeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !