Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos brzoskwiniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwiń 200g
miodu 1 lyzeczka
likieru brzoskwiniowego 20 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Sos brzoskwiniowy

Swieze brzoskwinie oplukac pod bierzaca woda, dobrze osaczyc z wody (brzoskwinie z kompotu osaczyc z syropu). Zdjac skorki, usunac pestki, zmiksowac.
Do zmiksowanej masy dodac lyzeczke miodu, 20 ml likieru, wymieszac. Wstawic do lodowki, wyjac tuz przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andzia1977
Andzia1977 19.08.2011 20:47
ojej, to może być pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak