Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki, obtoczyć w jajku i bułce tartej, a następnie obsmażyć na oleju.Marchewkę i cebulę pokroić w plasterki. Z reszty składników przygotować zalewę, dodać marchewkę i gotować przez 15 min, pod koniec dodać cebulę. Rybę włożyć do słoików i zalać gorącą zalewą, zakręcić.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    smacznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pewnie smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawe zestawienie składników w zalewie. Rybka pewnie jest bardzo dobra.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    takiej zalewy z cynamonem jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !