Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kajzerki z mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerki 4 szt
jajko 2 szt
ser żółty 4 plastry
mięso drobiowe 70 g
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kajzerki z mięsem

Cebulę obrać i pokroić w kostkę, nastęnie zeszklić ja (najlepiej na maśle),mięso ktore wcześniej można ugotować lub usmażyć, należy zmielić w maszynce razem z cebulą, do tak powstałej masy wbić jajka i doprawic do smaku i wymieszać.
Z kajzerek odciąć wierzch i wyjąć środek. Kajzerki napełnić farszem ,przykryć plastrem sera, bułki ułożyć na blasze, zapiekać przez 20 min w temperaturze ok 180 stopni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak