Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone warzywa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 750 g
fasolka szparagowa 500 g
bulion 500 ml
cebula 2 szt
sól do smaku
cząber do smaku
masło do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone warzywa

Cebulę i ziemniaki pokroić w kostkę. Cebulę zeszklić na odrobinie masła. Dodać ziemniaki i przyprawy. Podlać rosołem i gotować na wolnym ogniu przez ok 10 min. Fasolkę szparagową z puszki wyjąć i odsączyć, opłukać i dodać do garnka. Gotować łącznie na małym ogniu przez ok 10 min. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 03.10.2013 00:16
warzywka takie sa super!
barbara11561 18.07.2013 12:17
bardzo pyszne
berys18 21.07.2012 13:28
bardzo fajny pomysł
Katarzyna59 06.06.2012 18:20
zdrowe i smaczne
olkaaa 31.05.2012 08:41
dobry przepis
calliope 22.12.2011 09:48
bardzo smaczne
kriso 21.10.2011 11:13
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak