Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

budyń jagodowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko ½ litra
budyń waniliowy 1 opakowanie
margaryna 1 łyżka
cukier 3 łyżki
jagody 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: budyń jagodowy

Budyń przygotować według przepisu na opakowaniu. Jagody oczyścić wymieszać z przygotowanym budyniem, rozlać do salaterek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 07.10.2011 17:25
mniam
novita23 29.05.2011 21:49
ciekawe jak smakuje
aginaa 19.05.2011 16:08
pyszny
Kasiax18 16.05.2011 20:55
Mniam...
Katarzyna/kate1980 10.05.2011 20:24
pyszności
Gabriela7 07.05.2011 09:21
muszę zrobić
iwa643 07.05.2011 09:15
lubie to

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak