Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Coco-sanki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 4
cukier 1/2 szklankiw
wiórki kokosowe 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Coco-sanki

Białka ubić na sztywną pianę dodać cukier i esencję migdałową a następnie zmieszać z wiórkami kokosowymi. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wykladamy \'kupki\' wielkości łyżki stołowej. Pieczemy w tem. 160 stopni aż się zarumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak