Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała
ryż
cebula
masło
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z grzybami

Namoczone grzyby ugotować, drobno posiekać.Kapustę obgotować, ryż ugotować.Cebulę posiekać i zeszklić na maśle.Dodać grzyby ,podsmażyć jeszcze 10 minut.Połączyć wszystkie składniki i przyprawić . Powstałym farszem napełnić liście kapusty i zawijać w gołąbki .Dusić pod przykryciem przez 30 minut .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 01.11.2014 20:55
bardzo smaczne
IZABELA29 01.11.2011 19:39
smaczne
halina17 05.05.2011 14:28
smaczne gołąbki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak