Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kabaczek z fasolką i kiełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka czerwona 1 puszka
kabaczek 1 duży
cebula 1

Przepis i sposób przygotowania na: Kabaczek z fasolką i kiełbaską

Cebulkę pokroić w podłużne paski i podsmażyć dodać do niej cienko pokrojoną paprykę i kiełbaskę (równiez cienko pokrojoną). Wszystko jeszcze chwilę smażyć - 5-10 min. następnie dodać kabaczek pokrojony w większą kostkę i fasolkę. Dolać trochę wody (nie dużo) i gotowac pod przykryciem aż kabaczek będzie miękki. Dodać przyprawy - sol,pieprz, oregano - wg uznania. Można także dodać trochę przecieru pomidorowego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 07.05.2011 07:24
smaczne i zdrowe....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak