Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewana cukinia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 2 szt
pomidor 2 szt
kiełbasa chuda 200 g
kukurydza w puszce 125 g
sok z cytryny do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana cukinia

Cukinie przeciąć wzdłuż i wydrążyć. Miąższ pokroić w kostkę. Obrane pomidory i kiełbaskę pokroić w kosteczkę. Wszystko wymieszać i połączyć z kukurydzą, doprawić do smaku. Nadziać cukinie. Każdą cukinię owinąć folią aluminiową, włożyć do brytfanny i piec w piekarniku ok kwadransa. Można na wierzchu posypać ulubionym ziołem bądź tartym żółtym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 03.04.2013 09:00
Mniam, ale pyszna
MagdaXXX 26.03.2013 20:04
muszę spróbować
Krystyna32 26.12.2012 03:43
pycha
smakoszek 06.09.2012 22:13
?wietna
Katarzyna59 02.05.2012 21:11
ciekawy przepis
Ada-Gaba 01.03.2012 19:34
extra
joanna77 29.11.2011 10:00
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak