Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SCHAB PIECZONY W RĘKAWIE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sól 1
pieprz 1
schab bez kości 1,5

Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB PIECZONY W RĘKAWIE

SCHAB UMYĆ POSYPAĆ SOLĄ I PIEPRZEM NATRZEĆ OBFICIE PRZYPRAWĄ DO GYROSA I WIEPRZOWINY Z JEDNEJ I DRUGIEJ STRONY WŁOŻYĆ DO RĘKAWA ZWIĄZAĆ ZROBIĆ W RĘKAWIE KILKA DZIUREK WŁOŻYĆ NA BLASZKĘ I PIEC W PIEKARNIKU NAGRZANYM NA 200ST. OK 45MIN

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak