Sposób przygotowania

Słoninę mielimy przez maszynkę, następnie wrzucamy na patelnię i na małym ogniu topimy. boczek i kiełbasę również mielimy przez maszynkę, kiedy słonina będzie przetopiona wyciągamy sitkiem skwarki, i wrzucamy boczek z kiełbasą wciskamy czosnek. Wszystko razem przetapiamy ok 5 min cały czas mieszając, ostudzony smalec przelać do słoików, wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki swojski jest najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    też często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !