Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowo tuńczykowa z szczypiorek i koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
szczypior
koperek
Pieprz biały mielony Prymat
sól do smaku
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowo tuńczykowa z szczypiorek i koperkiem

Ryż gotujemy ,studzimy dodajemy tuńczykam posiekany koperek i szczypior . doprawiamy sola i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iziona 05.05.2011 08:27
Niesamowicie apetycznie wygląda .
Małgorzata113 05.05.2011 08:20
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak