Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewek i jajek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 1/2 szkl
rzodkiewki pęczek
koperek
majonez
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewek i jajek

Ryz gotujemy studzimy dodajemy ,starta rzodkiewkę ,pokrojone jajka ,można dodać majonez lub oliwę doprawić sola i pieprzem .posypać posiekanym koperkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 13.12.2011 23:11
o mniam
pawel6 05.05.2011 19:05
smacznie wygląda
Gabriela7 05.05.2011 07:57
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak