Sposób przygotowania

Składniki na omlety - mąka, jaja, mleko i sól. Utrzeć jednolite ciasto. Usmażyć omlety.
Grzybki pokroić w plasterki. Szalotki pokroić w małą kosteczkę i zarumienić na masełku. Dodać grzyby i dusić ok 50 min. Dodać wino, natkę pietruszki i doprawić według uznania solą i pieprzem. Grzyby wyłożyć na omlety i zapiekać w piekarniku przez max 5 min w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewuniasta

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam omlety z pieczarkami, z boczniakami też jest pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    jak z grzybami to coś dla mnie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny omlecik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !