Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 szt
masło do smaku
kukurydza w puszce 50 g
sól do smaku
pieprz do smaku
camembert 20 g
jajko ugotowane na twardo 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane papryką

Jaja ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtko. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Poddusić na maśle paprykę i kukurydzę, dodać rozdrobnione widelcem żółtka. Nadzienie przyprawi do smaku solą i pieprzem. Farszem nadziać jaja i posypać serem. Polecam zapiec przez moment w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 23.10.2013 17:12
Lubię faszerowane jajka.
Ela15 11.09.2013 08:59
pyszne jajeczka
barbara11561 25.01.2013 20:43
na pewno kolorystycznie zachęcają do jedzenia:)
olkaaa 04.12.2012 09:22
bardzo fajne
Krystyna32 26.10.2012 11:18
pycha
caralajna 09.09.2012 09:13
pyszne
Katarzyna59 20.05.2012 12:29
apetyczne
calliope 09.12.2011 12:24
ekstra :)
Magdalena1110 22.10.2011 16:28
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak