Sposób przygotowania

wątróbkę oczyścić z błon umyć i osuszyć następnie zemleć.cebulę obrać pokroić w małą kostką i zeszklić na oleju włożyć do wątróbki,dodać mąkę i jajko wymieszać i doprawić do smaku solą,pieprzem dokładnie wyrobić i wkładać porcje na rozgrzany olej omlety lekko spłaszczyć i usmażyć z obu stron na rumiano,podawać z ziemniakami i kiszonymi ogórkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !