Sposób przygotowania

Rybę opłukać. Cytrynę przekroić na pół i wyciskając sok wcierać go w rybę. Posolić solą morską. Następnie obtaczać wpierw w jajku potem w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanej patelni aż będzie rybka zarumieniona. Tak postępować z każdym kawałkiem. Drugą połówkę cytryny pokroić w plasterki i poukladać na rybie. Podawać ciepłe.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    apetyczna
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ojeje jakie cuda :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !