Sposób przygotowania

Filet kroimy na 4 plastry- każdy z nich rozbijamy tłuczkiem- solimy, pieprzymy i opruszamy czosnkiem granulowanym.
Połowę smarujemy pesto- kładziemy plasterki sera, drobno posiekane oliwki i przykrywamy drugim płatem mięsa.
Zbijamy boki.
Obtaczamy w jajku i bułce tartej- smażymy na złoty kolor na sklarowanym masełku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    tez takiego robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe jak smakuje??
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ale smacznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawie wygląda! Mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale apetycznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale apetycznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super indyk;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetnie nadziane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !