Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza manna na rosole

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza manna 6 łyżek
margaryna 2 łyżki
rosół 1,1/4 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza manna na rosole

Kaszę mannę zrumienić w margarynie na złoty kolor. Zalać wrzącym rosołem i gotować na małym ogniu przez ok. 10 minut. Podać posypaną zieleniną. Rosół można zastąpić rozpuszczonymi we wrzątku kostkami rosołowymi. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andzia1977
Andzia1977 20.09.2011 23:51
musze wyprobowac
Ania67 17.05.2011 08:20
Przepadam za takim połączeniem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak