Sposób przygotowania

Ugotowaną wołowinę, marchewkę, seler i pietruszkę mielimy, a następnie podsmażamy na oleju z posiekaną cebulą doprawiając solą, pieprzem i koncentratem pomidorowym.

Zarabiamy ciasto drożdżowe z mąki, jajka, oliwy, szczypty soli i ciepłej wody. Formujemy okrągłe placki nakładamy farsz i robimy pierogi. Pieczemy na złoty kolor. Dekorujemy ketchupem i sosem czosnkowym, podajemy z duszonymi warzywami np. cukinią z papryką i cebulką. Smacznego!

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawy pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pomysłowe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !