Sposób przygotowania

Zagniatamy ciasto i odstawiamy do wyrośnięcia, gotowe ciasto rozwałkować podsypując mąką na placek do 2cm grubości, posmarować keczupem posypać połową tartego sera, pokrojoną w kostkę wędliną i przyprawą do pizzy. Ciasto zwinąć jak roladę, kroić 3-cm plastry i układać miejscem cięcia na posmarowaną blachę, posypać wiórkami cebuli, resztą sera i przyprawą do pizzy, odstawiamy jeszcze na 10 min i pieczemy około 15 min w temp. 200st. Przed podaniem polewamy keczupem, pyszne są na gorąco jak i na zimno smakują wspaniale.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ale super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !