Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w kostkę i stopić na małym ogniu. Cebulę i czosnek pokroić w drobną kostkę. Kiedy słonia stopi się dodać pokrojoną cebulę oraz czosnek, pokruszony listek laurowy oraz majeranek. Smażyć przez ok. 5-7 minut. Ostudzić i przełożyć do słoików.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    robię podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    taki jest najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetny najlepiej smakuje w zimie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny bo domowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    prawdziwie domowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z majerankiem nie próbowałam,pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    najlepszy do kiszonego ogorka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też taki lubię z chlebem i kiszonym ogórkiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    taki lubię:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo taki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    taki domowy jest pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !