Sposób przygotowania

Mąkę przesiać, dodać serki, jajka, proszek do pieczenia oraz sól. Wszystkie składniki wyrobić na jednolitą masę. Formować niewielkie kulki i smażyć na złoty kolor w głębokim tłuszczu. Obracać w połowie smażenia. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu i posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam mniam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne te pączki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    jakie ladne i apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wyglądają rewelacyjnie
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    już dawno pączków nie robiłam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !