Sposób przygotowania

Cukier, majeranek, oregano i angielskie ziele zalać olejem i
wymieszać. Cebulę przekroić na krzyż i pokroić w piórka, połączyć z ziołami.
Po ok. 15 min dodać śledzie, pokrojone na ok. 2-3-centymetrowe kawałki. potrawę trzeba przygotować dzień przed podaniem.wtedy jest lepsza

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To musi być dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Dobre jako przystawka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    eklerek

    ciekawe te śledziki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !