Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w talarki i podduszamy na oleju.
Powinna się jedynie zeszklić, a nie przyrumienić. Pod koniec smażenia dodajemy curry i
koncentrat pomidorowy i dobrze mieszamy. Zostawiamy do ostygnięcia. Zimną cebulę
łączymy ze śledziami i majonezem :) smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Fajny przepis! Warto spróbować!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    musi smakowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Śledzie są super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjne są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !