Sposób przygotowania

Jabłka myjemy, osuszamy, przekrajamy i wycinamy gniazda nasienne. Jabłka obieramy i kroimy w gruba kostkę . Z cytryn wyciskamy sok, jabłka wkładamy do garnka zalewamy sokiem z cytryny i zasypujemy cukrem stawiamy na ogniu. Gotujemy 15 minut i od razu przekładamy do wyparzonych słoików, pasteryzujemy 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Fajnie mieć taki zapasik.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Też takie robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !