Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić, dodać cukier, wodę, papryki i kakao i zagotować przez przez ok. 10 minut. Następnie odlać ok.pół szklanki - to będzie polewa. Resztę masy kakaowej ostudzić dodać żółtka, mąke z proszkiem i na końcu pianę białek, wymieszać. Przelać do keksówki i piec pół godziny w 180 stopniach. Po upieczeniu gorące ciasti polać polewą, udekorować posypką cukrową

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Ciekawa wersja tego ciasta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    smaczny ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    apetyczny;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    kocham murzynki ! ♥
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiego murzynka jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !