Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z Koniakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 0,300 g
koniak 0.40 ml
brokuły 0.200 g
polędwica wołowa 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z Koniakiem

Polędwice należy rozklepać cienko na desce przyprawić sola i pieprzem.Fileta z Kurczaka należny zmielić maszynka lub malakserem na gładką masę.Do kurczaka wlać 0. 40 ml koniaku i wszystko wymieszać. Masę z kurczaka rozłożyć na polędwicy.Brokuł rozłożyć na kurczaku(Jeżeli są duże róże pokroić na mniejsze)i cała roladę zwinąć w rulon .Z wierzchu posypać ziołami lub przyprawa do grilla. Pieczemy w Temperaturze 160stponi przez 40 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak